Coronavirus-helpdesk

Stefan Campmans
25 mrt 2020

Juist in tijden van nood, zoals nu vanwege het coronavirus, is bureau Brandeis er voor haar cliënten. Vandaar dat bureau Brandeis voor u klaarstaat met een coronavirus-helpdesk.

De verspreiding van het coronavirus raakt alle bedrijven en alle bedrijfstakken. Dit heeft grote implicaties en levert veel allerhande juridische vragen op, zoals:

  • Wat te doen als uw klant of opdrachtgever op omvallen staat?
  • Is de overeenkomst waar je als onderneming zeer van afhankelijk bent afdwingbaar (al dan niet in kort geding door het vorderen van nakoming)?
  • Andersom, wat kun je doen als je je wilt verweren tegen een mogelijke aanspraak op nakoming die jouw onderneming juist in zwaar weer zou brengen?
  • Moet ik al mijn crediteuren gelijkelijk behandelen, nu het even wat krapper is?
  • Etc.

Veel juridische vragen over de gevolgen van het coronavirus heeft bureau Brandeis al beantwoord in deze blogpost.

Graag wil bureau Brandeis u ook in (andere) specifieke situaties van dienst zijn. Door een kort telefoontje (of e-mailtje) met Hans Bousie of Stefan Campmans van onze corona-helpdesk weet u snel waar u aan toe bent.

Aarzel dus niet om ook in deze moeilijke tijden contact op te nemen met de corona-helpdesk van bureau Brandeis over alle juridische vragen over het coronavirus. En mocht u vragen hebben die niet op ons terrein liggen, denk aan fiscale of arbeidsrechtelijke vragen, dan verwijzen wij u graag door naar collega’s waar wij nauw mee samen werken en zo lossen we het samen wel op.

Naar
boven