Student-Stagiair Corporate & Commercial

bureau Brandeis
25 apr 2023

bureau Brandeis is een onafhankelijk litigation kantoor, met een voorkeur voor de challenger.

Corporate litigation vergt daarnaast bijzonder tactisch en strategisch inzicht. Vaak staat de toekomst van de onderneming op het spel. Zaken waar veelal grote financiële belangen mee zijn gemoeid voor de direct betrokkenen. Zaken die bijzondere procedureregels kennen, zoals uitstoot- en uittreedprocedures voor aandeelhouders, en die dikwijls worden gevoerd voor bijzondere rechterlijke colleges, zoals enquête- en jaarrekeningenprocedures bij de Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam. Wij kennen de rechtsgang en de gespecialiseerde rechters als geen ander. Ervaring is key bij corporate litigation. Daarom hechten wij zo’n belang aan het goed begeleiden maar vooral ook direct laten meedraaien en inzetten van onze student-stagiaires.

Maak jij graag kennis met enquêteprocedures voor de Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam? Wil je je verdiepen in uiteenlopende geschillen rond vennootschappen waarbij je onder meer focust op de leerstukken bestuurdersaansprakelijkheid, actio Pauliana en onrechtmatige daad? Zou je graag betrokken zijn bij het verstrekken van juridisch advies aan hedgefunds of meelopen in de grootste aansprekende kartelschadeprocedures? Ben jij (al bijna) bezig met je master en wil je praktijkervaring opdoen binnen een betrokken team? Kom dan student-stage lopen bij de secties Corporate & Commercial litigation.

Een student-stage bij bureau Brandeis betekent dat je gedurende twee maanden fulltime op hoog niveau, intensief samenwerkt met onze advocaten. Je gaat mee naar cliëntbesprekingen, je schrijft mee aan brieven en adviezen en je verdiept je in de nieuwste ontwikkelingen binnen het financieel recht.

Omdat wij voornamelijk procederen, schrijf je ook mee aan processtukken en ga je mee naar zittingen. Je krijgt de mogelijkheid interne cursussen te volgen en je leert onze medewerkers ook kennen tijdens de wekelijkse kantoorborrel of een van de andere sociale evenementen waar je welkom bent.

Geïnteresseerd? Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste studenten die kennis en affiniteit hebben met corporate & commercial litigation. Solliciteren voor een student-stage kan door een e-mail te sturen naar onze HR afdeling (HR@bureaubrandeis.com).

Stuur ook je motivatiebrief, CV, cijferlijst(en) en eventuele eerdere stagebeoordeling(en) mee bij je sollicitatie. Wil je eerst meer weten over deze doorlopende vacature? Neem dan gerust contact met ons op via tel. 020 – 7606 505.

Naar
boven