Kom jij bij ons werken als juridische secetaresse?

bureau Brandeis
14 mrt 2019

bureau Brandeis is per direct op zoek naar een enthousiaste juridisch secretaresse voor 40 uur per week (32 uur is bespreekbaar). Je komt te werken in een hecht team waar je verantwoordelijk bent voor de secretariële, administratieve en organisatorische ondersteuning. Daarnaast spring je bij waar nodig op de parttime dagen van de andere secretaresses en ondersteunt daarmee de verschillende praktijken.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

versturen van uitgaande stukken (processtukken en correspondentie)

verwerken van inkomende stukken (scannen, opslaan, rondsturen, opruimen) en attenderen op en uitvoeren van voortvloeiende acties

(pro-actieve) termijnbewaking: checken van roljournaal, bijhouden van termijnoverzicht, reminden

verzendklaar maken van stukken (documenten finaliseren, checken op typo’s & spellingsfouten, verzorgen layout)

verzendklaar maken van declaraties

administratieve ondersteuning (boeken reizen, aanmelden symposia & cursussen, abonnementen regelen)

agenda- en contactbeheer

telefoon aannemen

Wij zijn…
bureau Brandeis is een jong (opgericht in september 2014) advocatenkantoor gevestigd aan de Sophialaan in Amsterdam en is een litigation boutique, gespecialiseerd in de beslechting van complexe geschillen. De organisatie bestaat uit hooggekwalificeerde professionals: integer, goed, effectief, creatief, eigenzinnig én betrokken bij de klant, het kantoor en de maatschappelijke omgeving. Binnen ons kantoor zijn momenteel 40 betrokken professionals werkzaam, waarvan 30 advocaten.

Wij zijn op zoek naar…
Een enthousiaste snel inzetbare juridisch secretaresse die past bij onze organisatie en het leuk vindt om in een jonge dynamische omgeving te werken. Het liefst zoeken we iemand met (enige) ervaring. Je bent servicegericht, stressbestendig, proactief, oplossingsgericht en digitaal begaafd.

Wij bieden…
Een marktconform salaris, afhankelijk van relevante werkervaring en snelle inzetbaarheid. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een dertiende maand, pensioenregeling, reiskostenvergoeding en een sportbudget. Het betreft een functie met uitzicht op een vaste aanstelling.

Wil je reageren…
Ben je geschikt en heb je zin in deze baan, stuur dan zo snel mogelijk je CV met korte motivatie naar Jana Penkoski. (jana.penkoski@bureaubrandeis.com) Voor meer informatie over de functie kun je ook telefonisch contact opnemen met Jana op 020 – 7606 505.

Naar
boven