Bousie en Brandeis gaan samen

bureau Brandeis
28 mei 2014

Per 1 juli treedt Hans Bousie toe als partner van bureau Brandeis. Bousie, oprichter van Bousie advocaten, geldt als autoriteit op het gebied van het entertainmentrecht.

Christiaan Alberdingk Thijm: “Met Hans halen we een advocaat in huis die tot de absolute top behoort, een ondernemer pur sang met een uitgesproken mening over het recht.”

Beide praktijken sluiten naadloos op elkaar aan. Zowel Bousie als bureau Brandeis hebben een sterke achtergrond in digitale technologieën en auteursrecht. Hans brengt daarnaast zijn expertise op het gebied van entertainment- en mededingingsrecht mee.

Hans Bousie: “Het is een hele goede match, zowel zakelijk als persoonlijk. Ik geloof in de keuze die bureau Brandeis maakt: een procespraktijk met hart voor de goede zaak. Met mijn branchefocus en ervaring versterk ik die praktijk.”

De komst van Bousie is een eerste stap in de verbreding van bureau Brandeis. Het litigation kantoor, opgericht in augustus 2013, zal verder uitbreiden met andere specialismen, onder meer cassatie, corporate litigation en bestuursprocesrecht.

Over Hans Bousie
Bousie is twintig jaar advocaat. Met zijn brede media- en entertainmentpraktijk bedient hij cliënten als Bol.com, Pathé, Videoland en Dutch Film Works. Binnen de Nederlandse uitgeverij is hij voor velen de huisadvocaat en is zijn gezag ongeëvenaard. Hans heeft ook een sterke achtergrond in muziek, film en fashion. Hij was betrokken bij de overname van Bertelsmann Music door Universal Music, de oprichting van Selleband en de begeleiding van de eerste lichting Idols kandidaten.

Naar
boven