Visie

Nikki Nilwik

Nikki is paralegal bij bureau Brandeis. Ze is gespecialiseerd in internationale klimaatverandering en mensenrechtenrecht en heeft een grote passie voor de klimaatrechtvaardigheidsbeweging.

Nikki heeft een master internationaal milieurecht behaald aan de Universiteit van Edinburgh in Schotland en een master internationaal publiekrecht aan de Universiteit Utrecht.

Tijdens haar master in Edinburgh maakte Nikki deel uit van het Edinburgh International Justice Initiave. Dit is een door studenten gerund initiatief dat instellingen die zich inzetten voor rechtvaardigheid voor slachtoffers van internationale misdrijven en het internationale rechtssysteem, wil versterken door pro bono juridisch onderzoek te verlenen. In deze periode richtte Nikki zich vooral op de due diligence van bedrijven en schendingen van de mensenrechten.

Visie

Panter Elsenburg

Panter Elsenburg is paralegal bij bureau Brandeis. Zij is werkzaam binnen de sectie Corporate en Commercial litigation.

In 2023 behaalde Panter cum laude haar master Privaatrechtelijke Rechtspraktijk aan de Universiteit van Amsterdam. Haar scriptie schreef zij over het Wetsvoorstel opheffing verpandingsverboden. Tijdens haar studie heeft Panter ervaring opgedaan als juridisch medewerker bij Flinck Advocaten. Daar heeft zij een bijzondere belangstelling ontwikkeld voor het burgerlijk recht. Daarnaast was Panter tijdens haar studie actief als bestuurdslid van Stichting Ad Forum.

Visie

Bente van Kan

Bente van Kan is paralegal bij bureau Brandeis en gespecialiseerd in het informatierecht.

In de zomer van 2023 rondt zij haar master Informatierecht af aan de Universiteit van Amsterdam. Tijdens haar studie ging haar interesse in het bijzonder uit naar het intellectuele eigendomsrecht en naar de aansprakelijkheid van online tussenpersonen. Haar masterscriptie schreef zij over duurzaamheid in het merkenrecht vanuit het perspectief van ‘Upcycling’.

Daarnaast heeft Bente tijdens haar studietijd juridische werkervaring opgedaan zowel binnen de advocatuur als het notariaat en heeft zij onder andere stage gelopen bij bureau Brandeis.

Naar
boven