Student-Stagiair Informatierecht

Jacob van de Velde & Tessel Bossen
25 apr 2023

Wil je bijdragen aan principiële en spraakmakende zaken op het gebied van internet, technologie, media en entertainment? Dan verwelkomen we jou graag bij de sectie informatierecht van bureau Brandeis.

Wij opereren in de frontlinie van nieuwe (vaak digitale) initiatieven en ons werk heeft niet zelden een wezenlijke impact op belangrijke maatschappelijke discussies. We procederen onder meer over het blokkeren van ThePirateBay, onrechtmatige publicaties op Facebook en grootschalige privacyschendingen door techbedrijven. We houden ons bezig met belangrijke onderwerpen op het gebied van onder meer het intellectueel eigendomsrecht, privacyrecht, mediarecht en telecommunicatierecht. We werken voor de meeste Nederlandse uitgevers, maar bijvoorbeeld ook voor Netflix, Marktplaats, Pathé en veel klanten in de muziekindustrie.

Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste studenten die kennis en affiniteit hebben met het informatierecht.* Ben jij aan het einde van je master of al afgestudeerd? Wil jij praktijkervaring opdoen binnen een betrokken sectie? Kom dan (twee maanden) student-stage lopen bij de sectie informatierecht. Je loopt dan stage in de teams van Hans Bousie, Machteld Robichon en Christiaan Alberdingk Thijm.

Geïnteresseerd? Solliciteren voor een student-stage kan door een mail te sturen naar onze HR-afdeling. Stuur ook je CV, cijferlijst, eventuele stagebeoordeling en beknopte motivatie mee bij de sollicitatie. Wil je eerst meer weten over deze doorlopende vacature? Je kunt ons altijd mailen.

*NB: vanwege veel interesse hebben wij in 2023 nog maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor nieuwe student-stagiairs op de sectie informatierecht vanaf de tweede helft van het jaar. Bij interesse voor een stage in een specifieke periode is het aan te raden voorafgaand aan je sollicitatie even te informeren of en wanneer er eventueel nog een plek beschikbaar is. Je kunt uiteraard ook altijd bellen of mailen om te vragen of er eerder een plek vrij is gekomen of te overleggen of een student-stage op één van onze andere secties misschien wat voor je is.

Naar
boven