Student-Stagiair Financial Litigation

bureau Brandeis
24 apr 2023

bureau Brandeis is een onafhankelijk litigation kantoor, met een voorkeur voor de challenger.

Ben je geïnteresseerd in FinTech-ontwikkelingen als cryptocurrency, crowdfunding en robo-advisering? Verdiep jij je graag in handhavingszaken over financieel recht? En lees jij ook altijd het laatste nieuws over onthullingen als de Pandora Papers, miljoenenboetes voor banken vanwege gebrekkige compliance met anti-witwaswetgeving en over de meest recente internationale sancties tegen landen zoals Wit-Rusland en China?

Verdiep je je net zo graag in processtrategie als in financiële producten? En wil je ervaring opdoen in het optreden voor financiële ondernemingen of hun bestuurders die in een discussie zijn met de toezichthouder? Maak dan kennis met bureau Brandeis. Wij bieden je de kans om mee te draaien in procedures over de toepassing van Nederlands en Europees financieel recht en andere geschillen waarbij toezichthouders zoals AFM en DNB betrokken zijn.

Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste studenten die kennis en affiniteit hebben met financial litigation. Ben jij (al bijna) bezig met je master? Wil je praktijkervaring opdoen binnen een betrokken team? Kom dan student-stage lopen bij de sectie Financial Litigation.

Een student-stage bij bureau Brandeis betekent dat je gedurende twee maanden fulltime op hoog niveau, intensief samenwerkt met onze advocaten. Je gaat mee naar cliëntbesprekingen, je schrijft mee aan brieven en adviezen en je verdiept je in de nieuwste ontwikkelingen binnen het financieel recht.

Omdat wij voornamelijk procederen, schrijf je ook mee aan processtukken en ga je mee naar zittingen. Je krijgt de mogelijkheid interne cursussen te volgen en je leert onze medewerkers ook kennen tijdens de wekelijkse kantoorborrel of een van de andere sociale evenementen waar je welkom bent.

Geïnteresseerd? Solliciteren voor een student-stage kan door een e-mail te sturen naar onze HR-afdeling (HR@bureaubrandeis.com). Stuur ook je motivatiebrief, CV, cijferlijst(en) en eventuele eerdere stagebeoordeling(en) mee bij je sollicitatie. Wil je eerst meer weten over deze doorlopende vacature? Neem dan gerust contact met ons op.

Naar
boven