Student-Stagiair Mededingingsrecht

Bas Braeken & Jade Versteeg
24 apr 2023

Het (Europees) mededingingsrecht is een dynamisch rechtsgebied waar met analytisch inzicht en kennis van de markt het juridisch kader op inventieve manier wordt toegepast. Ondernemingen kunnen worden geconfronteerd met handhavend optreden door de mededingingsautoriteiten of juist het mededingingsrecht inroepen om hun concurrentiepositie te proberen te verbeteren.

Het mededingingsteam van bureau Brandeis is actief over het gehele spectrum van het mededingingsrecht en heeft daarnaast bijzondere expertise op het gebied van (economische) regulering (bijvoorbeeld ten aanzien van TMT, fintech, mobiliteit en digitale markten). Wij staan ondernemingen bij in onder meer kartelonderzoeken, fusietrajecten, staatssteun- en misbruikzaken en adviseren geregeld over samenwerkingen en distributie. Een significant deel van onze praktijk bestaat uit procederen, maar wij werken ook vaak samen met M&A-advocaten bij het verkrijgen van goedkeuring voor overname- en fusietrajecten. Wij vertegenwoordigen cliënten in administratieve procedures bij de ACM en de Europese Commissie, bestuursrechtelijke procedures bij de nationale en Europese rechter, en civiele zaken op basis van het mededingingsrecht.

Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste studenten die kennis en affiniteit hebben met het mededingingsrecht. Ben jij aan het einde van je master of al afgestudeerd? Wil jij praktijkervaring opdoen binnen een betrokken team? Kom dan (twee maanden) student-stage lopen bij de sectie EU Competition & Regulation.

Geïnteresseerd? Solliciteren voor een student-stage kan door een mail te sturen naar onze HR-afdeling (HR@bureaubrandeis.com). Stuur ook je CV, cijferlijst, eventuele stagebeoordeling en beknopte motivatie mee bij de sollicitatie. Wil je eerst meer weten over deze doorlopende vacature? Bel dan met Jade Versteeg, zij is te bereiken op het volgende telefoonnummer: 020 – 7606 524.

Naar
boven