Ongestoorde dienstverlening tijdens coronacrisis

Christiaan Alberdingk Thijm
13 mrt 2020

bureau Brandeis volgt de ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus op de voet. Naar aanleiding van de aanbevelingen van de Nederlandse regering, werken onze advocaten de komende tijd zoveel mogelijk vanuit huis. Ons kantoor beschikt over uitstekende IT voorzieningen. We verwachten het niveau van dienstverlening te blijven bieden dat u van ons gewend bent.

Besprekingen

Besprekingen worden voorlopig via de telefoon of video conference gehouden. Tot eind maart annuleren we al onze in-house seminars. We beperken onze bezoeken buiten kantoor tot de strikt noodzakelijke, bijvoorbeeld zittingen. Vanzelfsprekend blijven wij de richtlijnen van het RIVM en de overheid in de gaten houden en nemen we nieuwe maatregelen waar nodig.

Gevolgen

Voor de bedrijfsvoering van veel van onze cliƫnten heeft het coronavirus grote gevolgen. We bieden zoveel mogelijk steun, onder meer door de juridische gevolgen voor onze cliƫnten in kaart te brengen. We zullen ons maximaal inspannen om juridische bijstand te verlenen in deze uitdagende tijd.

Team bureau Brandeis
Naar
boven