Stefan Campmans

Stefan Campmans

Senior Advocaat

Stefan Campmans is een advocaat die ondernemers en ondernemingen bijstaat in complexe, juridische kwesties en langdurige geschillen. Stefan is advocaat vanaf 2011 en hij werkt sinds 2016 bij bureau Brandeis.

Stefan procedeert over zakelijke en contractuele geschillen, aansprakelijkheid en complexe problematiek, zoals faillissementen, fraude en internationale geschillen. Hij treedt daarbij op voor bedrijven en voor bestuurders, aandeelhouders of certificaathouders in interne geschillen. Stefan denkt graag strategisch mee over oplossingen.

Stefan heeft een bijzondere interesse in familiebedrijven vanwege de hoge mate van betrokkenheid, bijzondere dynamiek en historie. Stefan is zelf opgegroeid binnen een familiebedrijf en hij vervult daarbinnen ook nu nog een nevenfunctie.

Stefan behaalde in 2011 zijn Master Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen met specialisaties Privaatrecht en Ondernemingsrecht. Stefan studeerde ook een semester International (Corporate) Law aan de Uppsala University in Zweden. In 2019 voltooide Stefan de specialisatieopleiding Onderneming & Aansprakelijkheid van de Grotius Academie.

Als advocaat onderscheidt Stefan zich door zijn analytische aanpak, betrokkenheid en oplossingsgerichtheid.

Meer artikelen Journal Stefan
Naar
boven