Quote

Gaming and gambling

De gaming en gambling sector vormt een van de sectoren waar bureau Brandeis zich specifiek op richt. Gaming en gambling operators hebben te maken met verschillende rechtsgebieden: mediarecht, Europees recht, de Wet op de kansspelen (Wok) maar ook de Wet bescherming persoonsgegevens. Het team van bureau Brandeis kent zowel de spelregels als de sector. bureau Brandeis heeft jarenlange ervaring op al deze gebieden en biedt hierdoor meerwaarde voor haar cliënten.

Recente werkzaamheden bestaan onder meer uit:

  • Het adviseren van game ontwikkelaars en (online) kansspelaanbieders over het Nederlands regulerend kader;
  • Het verrichten van public policy werkzaamheden voor toetreders tot de Nederlandse kansspelmarkt;
  • Procedures bij de Kansspelautoriteit, onder meer in geval van informatie- en bedrijfsbezoeken van de toezichthouder;
  • (Hoger) beroep procedures bij de bestuursrechter;
  • Advies over de reclameregels, Gedragscode promotionele kansspelen 2015 en het toekomstig vergunningstelsel voor online kansspelen;
  • Opstellen van vergunningaanvragen.

Wij helpen onze cliënten met name met het betreden van deze gereguleerde kansspelmarkt. Ook vertegenwoordigen wij onze cliënten bij public policy werkzaamheden gericht op de modernisering van de Wok en de ‘opening’ van de Nederlandse  markt.

Het adviseren en procederen in de kansspelsector vergt specifieke kennis en inzage in de verhoudingen tussen de verschillende spelers in de markt. De specialisten van bureau Brandeis combineren hun kennis met een scherp tactisch en strategisch inzicht. Politieke elementen spelen vaak ook een rol. Procederen en adviseren in deze sector vormt een bijzondere tak van sport.

Met advocaten die ruim vijftien jaar ervaring hebben op gereguleerde markten, kan bureau Brandeis bogen op ruime ervaring. De kansspeladvocaten van bureau Brandeis zijn dan ook absolute specialisten binnen hun vakgebied.

Wij volgen de ontwikkelingen op de voet, zodat wij uw onderneming bij uitstek kunnen adviseren bij de toetreding tot de Nederlandse markt. Naast deskundig advies over de regulering, kan bureau Brandeis uw onderneming adviseren bij de voorbereiding van contacten met toezichthouders.Onze specialisten
Gaming and gambling

Naar
boven