bureau Brandeis wordt breed litigation kantoor

bureau Brandeis
20 aug 2014

Per 1 september treden drie partners en hun medewerkers toe tot bureau Brandeis. Het kantoor krijgt nieuwe praktijkgroepen op het gebied van corporate litigation, commercial litigation en cassatie.

bureau Brandeis krijgt door de uitbreiding een ongeëvenaarde positie in Nederland. Geen ander kantoor met een focus op litigation biedt een dergelijk breed palet aan diensten aan.

De uitbreiding past in het eerder aangekondigde streven van bureau Brandeis om op een breder terrein op hoog niveau litigation aan te bieden en volgt op de toetreding van Hans Bousie en zijn team.

De teams
De drie nieuwe partners, Jozua van der Beek, Louis Berger en Frank Peters, zijn op hun vakgebieden onbetwiste autoriteiten. Zij werkten tot nu toe samen als partners bij het procesrechtkantoor Spigt Litigators. Van der Beek was daarvoor verbonden aan De Brauw Blackstone Westbroek. Gezamenlijk hebben de nieuwe partners unieke kennis en ervaring op het gebied van het procesrecht.

De teams van Van der Beek, Berger en Peters bestaan verder uit hun medewerkers Floor Eikelboom, Rieneke Reijnen, Michelle Krekels, Jonas Verheul en Marije Hazenberg en hun secretaresses Diana Wildeboer en Desiree Versteeg.

Christiaan Alberdingk Thijm en Hans Bousie: “We verheugen ons op de komst van Frank, Jozua en Louis. Door het samengaan met deze partners en hun praktijken voltooien we een proces waar we achter de schermen al lang mee bezig zijn. Voor ons is dit de echte start van bureau Brandeis. Verdere uitbreidingen op korte termijn sluiten we niet uit.”

Frank Peters en Louis Berger: “We kiezen voor litigation en voor de challenger. Wij staan vrij tegenover de overheid, toezichthouders, de grote banken en accountantskantoren. Dat geeft bureau Brandeis een unieke onafhankelijke positie in de markt.”

Over de nieuwe partners
Jozua van der Beek is met twaalf jaar ervaring in de civiele cassatiepraktijk een cassatieadvocaat pur sang.
Louis Berger is gespecialiseerd in corporate en commercial litigation, waaronder enquêterechtprocedures voor de Ondernemingskamer, bestuurdersaansprakelijkheidprocedures en insolventies.
Frank Peters is gespecialiseerd in geschillen tussen aandeelhouders op en buiten de beurs, met bijzondere aandacht voor hedge funds.

Over bureau Brandeis
bureau Brandeis is een litigation boutique, gericht op de commerciële rechtspraktijk. Het kantoor kent de volgende praktijkgroepen: corporate litigation, commercial litigation, media & entertainment, internet & technology, public policy, compliance en cassatie. Strategisch procederen om maatschappelijke ontwikkelingen te realiseren is een wezenlijk onderdeel van de algehele praktijk.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)

  • Bij vragen, neem contact op met Christiaan Alberdingk Thijm (06 – 2501 7235), Frank Peters (06 – 51054 668) of het algemene nummer van bureau Brandeis (020 – 760 6505).
  • Foto’s van de partners zijn beschikbaar: Christiaan Alberdingk Thijm (web/print) Jozua van der Beek (web/print), Louis Berger (web/print), Hans Bousie (web/print) en Frank Peters (web/print), evenals logo’s (web/print) en een illustratie van de site.
  • Volg ons op twitter @bureauBrandeis
Naar
boven