Advocaat-medewerker telecom & media

Machteld Robichon
01 dec 2023

bureau Brandeis is wegens groei per direct op zoek naar een advocaat-medewerker (vanaf 3 jaar ervaring) voor de praktijk kansspelen, telecom en media van Machteld Robichon.

Als advocaat in deze praktijk werk je samen met Machteld en haar team aan spraakmakende procedures op voornoemde terreinen. Wij treden geregeld op bij toezichthouders als het Commissariaat voor de Media, de Autoriteit Consument & Markt en de Kansspelautoriteit. De werkzaamheden houden verband met het adviseren en procederen over de media-, telecom- en kansspelwetgeving (regulatory enforcement), als ook het aanvragen van vergunningen voor online kansspelen of frequenties. Soms is er ook overlap met het civiel recht. Daarnaast voeren we regelmatig procedures over de Wet open overheid en de verlening van schaarse vergunningen.

Wij zijn…
bureau Brandeis is een advocatenkantoor gevestigd in een prachtig pand aan de Sophialaan in Amsterdam. Onze organisatie bestaat uit hooggekwalificeerde professionals: integer, steengoed, effectief, creatief, eigenzinnig én betrokken bij de klant, ons kantoor en de maatschappelijke omgeving. Binnen ons kantoor zijn momenteel bijna 50 professionals werkzaam, waaronder meer dan 40 advocaten en juristen.

Als litigation kantoor onderscheidt bureau Brandeis zich door de beslechting van complexe geschillen, dikwijls met een bijzonder maatschappelijk of bedrijfseconomisch belang. Onze doelstelling is de advocatuur te beoefenen zoals die bedoeld is: onafhankelijk, betrokken en uitgesproken, met een nadruk op het procederen.

Wij zijn op zoek naar…

  • Een advocaat met 3-7 jaar ervaring;
  • Bij voorkeur met kennis van media, telecom en/of kansspelrecht of ervaring in bestuursrechtelijke of civiele procespraktijk.
  • Flexibel en in staat om snel en praktisch te adviseren over uiteenlopende vragen, maar ook met affiniteit voor het voeren van complexe procedures;
  • Op zoek naar een uitdagende werkplek binnen een groeiende praktijk.

Herken je je in bovenstaand profiel? Ben je daarnaast juridisch en analytisch sterk, creatief, een goede schrijver, een sterke spreker, heb je doorzettingsvermogen, ben je betrokken en zelfstandig en hecht je waarde aan een prettige, persoonlijke werkomgeving? Dan zien we graag je reactie tegemoet.

Wij bieden
Een positie in een groeiende praktijk binnen een enthousiast team van vier advocaten en een paralegal. In onze praktijk krijg jij de ruimte om jezelf (als advocaat) te ontwikkelen binnen een gevarieerde praktijk.

Een marktconform salaris afhankelijk van anciënniteit en relevante werkervaring. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioensregeling, reiskostenvergoeding, een sportbudget en een mobiele telefoon. bureau Brandeis hecht grote waarde aan plezierig werkgeverschap en een goede work-life balance. Binnen bureau Brandeis krijg je de ruimte voor verdere persoonlijke groei en daar steunen we je graag bij. Deeltijd (80%) werken is mogelijk.

Wil je reageren…   
Ben je geschikt en heb je zin om je carrière voort te zetten bij bureau Brandeis, stuur dan uiterlijk 29 december 2023 jouw CV met korte motivatie naar Marieke Staal: HR@bureaubrandeis.com

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Machteld Robichon: machteld.robichon@bureaubrandeis.com of 020 – 7606 505.

Naar
boven